Website Banner Vervolg Werkenbij
  1. Rondo
  2. Nieuws
  3. Nieuws
  4. Nieuwe Werken-bij-site in de lucht!

Sinds deze week is onze nieuwe werken-bij-website live! Een website speciaal gericht op het werven van nieuwe werknemers.

Naast de vacatures is er aandacht voor onze organisatie. Wie zijn we, hoe werken we en wat vinden we belangrijk. Want onze organisatie moet net zo goed bij iemand passen als de inhoud van de functie.

In uitstraling staat Ortessa, de moederorganisatie, als ‘paraplu’, maar alle dochterondernemingen behouden hun eigen look en feel. De functies binnen de verschillende bedrijven en de openstaande vacatures komen in deze website bij elkaar. Met als doel de juiste medewerkers te vinden!

Eén platform voor Ortessa en de dochterbedrijven
Het platform is gevuld met persoonlijke verhalen van collega’s, sprankelende foto’s, helderde bedrijfsinformatie en de diverse sollicitatieprocedures. Alle vacatures zijn tegenwoordig centraal te vinden en worden niet meer onderverdeeld op de websites van de verschillende bedrijven. Kortom, vanaf nu één nieuw platform waarmee Ortessa en de dochterbedrijven klaar zijn voor het solliciteren anno 2021, zodat alle sollicitatiegegevens direct digitaal opgeslagen worden.

Weer een mooie stap vooruit in het professionaliseren van onze organisatie. Ben jij benieuwd naar nieuwe carrièremogelijkheden die voor jou zijn weggelegd? Neem dan snel een kijkje op www.werkenbijortessa.nl.

Rondo gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.