De oplossingen van Rondo

 

Betere milieu- en kostenprestaties
Rondo is al ruim 20 jaar een afvalexpert die onafhankelijk, unieke oplossingen naar de praktijk brengt. Ons netwerk, ons verbeter-DNA en onze simpele manier van online borgen, vormen onze corebusiness. Met deze aanpak verbeteren we de prestaties op het gebied van duurzaamheid en kosten van uw organisatie.

Uniek stuk specialisme
Als onafhankelijke specialist zijn we bij ieder project volledig flexibel in het selecteren van de partners die het meest geschikt zijn voor een succesvolle oplossing. Dat kan ‘m liggen in de meest gunstige afstand naar de klant of in het inzetten van de best passende technologieën van onze lokale partners. Rondo durft te garanderen dat onze partners 100% veilig, innovatief en altijd volgens de laatste wet- en regelgeving werken. Iedereen doet wat hij belooft en daarom komen we in onze samenwerking daadwerkelijk tot een beter resultaat.

Helder inzicht
Ons online systeem zorgt ervoor dat elk project optimaal te monitoren en te managen is. Tegelijkertijd levert het ook een volledige afvalboekhouding op voor onze klanten. In zijn totaliteit geeft het een helder overzicht waarmee Rondo inhoudelijk sterke rapportages kan maken. Kortom, wij monitoren de inhoud, u monitort het resultaat.

Duurzamere bedrijfsketen
Als we vanuit de achterste linie van het afvalproces steeds verder naar voren bewegen in de bedrijfsketen, kan dat resultaat leveren op de volgende onderdelen:

    • het verminderen van kilometers
    • het reduceren van afval
    • het recyclen van materialen
    • het hergebruik van producten

Verduurzamen kent een spiraalwerking. Er ontstaat door de nieuwe manier van kijken steeds meer inventiviteit, wat op zijn beurt tot steeds meer duurzame oplossingen leidt.