Rondo Online

Met Rondo Online legt u de basis voor uw volledige afvalmanagement!

Rondo biedt u de mogelijkheid om een online-cloud platform te kunnen integreren binnen uw werkproces. Een volmelding (verzoek tot ophalen) is nog nooit zo makkelijk geweest. Via Rondo Online gaat krijgt uw organisatie, afdeling of medewerker direct de mogelijkheid om op een uniforme manier een opdracht in te dienen. Het mooie is dat wij vanaf dat moment alle data loggen en u exact gaat zien wat er waar gebeurt.

Zo krijgt u real-time zicht op al uw afvalvolumes en de daaraan verwante facturatiestroom. U kunt daarmee antwoord geven op vragen als; kloppen de aantallen wel en betaald u niet te veel?

Tevens weet u of al uw afvalpartners voldoen aan de juiste vergunningen? Veel bedrijven weten niet dat u zelf moet kunnen aantonen dat uw afvalverwerker werkt volgens het juiste protocol en daarmee voldoet aan de juiste vergunningen. Geen zorg want met Rondo nemen we dit volledig voor u uit handen. Met deze service voldoet u ook direct aan uw jaarlijkse milieucontrole.

Het platform heeft een integrale functie en daarmee krijgt u stuurbare data over al uw locaties, afdelingen en afvalverwerkers heen. Dit doen wij aan de hand van zeer uitgebreide en overzichtelijk dashboarding die u daadwerkelijk kunt gebruiken om beslissingen te nemen. Dat maakt voor u het verschil!

Heb je als klant al toegang tot Rondo Online? Log dan hier in!